27. jun, 2018

Tsjekkia

Etter at vi kom ned fra ferge og overnattet i Puttgarden gikk turen videre til Liberec område i Tsjekkia hvor vi har tenkt å være flere dager. Veien vekslet fram og tilbake mellom Polen og Tyskland - i løpet av en time har vi krysset grense 5 ganger!

I Tsjekkia har vi bestilt to rom på et koselig hotel Spa Resort Hotel Libverda - Villa Friedland. Hotellet må jeg skryte av! Ligger i et stort park/skogområde med masse steinbelagte turstier og sittebenker. Villa Friedland er lite del av anlegget med kun noen få rom - veldig fredelig og stille. Resepsjon ligger i bygget utenom og frokost salen i den tredje. Men er du glad i fest så plassen definitivt er ikke for deg.

Overraskelse ventet på rommene hvor det stod velkomst vin til oss voksne, godteri til barna, masse spa artikler på badene, badekåper, tøfler og tannbørster. Men hunder var tydelig veldig velkommen og! Hundesenger, skåler og finpakket godteri i hver ventet på begge rom! Utrolig koselig å føle seg velkommen. Og - ikke at prisen er viktig - men pris på rommene er mer enn hyggelig (det gjelder prisnivå generelt egentlig)